УКР РУС

"Шахтар" – "Олександрія" та ще три недільні матчі 27-го туру УПЛ. Анонс

30 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 27-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олімпік" – "Зоря", "Волинь" – "Дніпро", "Шахтар" – "Олександрія", "Чорноморець" – "Динамо".

"Олімпік" – "Зоря"

30 квітня. 14:00. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Донецька команда перед початком другого етапу Прем’єр-ліги була в дуже вигідній позиції, але три поразки поспіль в останніх трьох турах відкинули "Олімпік" на шосту позицію в турнірній таблиці. Підопічні Романа Санжара в минулому турі в надпринциповому поєдинку на виїзді програли "Олександрії", "Зоря" в минулому турі також програла. Луганську команду здолав одеський "Чорноморець" з рахунком 2:1.

Тепер "Олімпік" знаходиться на відстані двох очок від "Олександрії" і від "Чорноморця". Програш "Олімпіка" в матчі проти "Зорі" може зробити команду Романа Санжара аутсайдером в боротьбі за єврокубкові місця. Але поразка "Зорі" також може поставити під загрозу третє місце команди Юрія Вернидуба.

Орієнтовні склади команд

"Олімпік": Махарадзе – Олійник, Гришко, Еммерсон, Нємчанінов – Цимбалюк, Богданов Гринь, Поступаленко, Моха – Сергійчук

"Зоря": Левченко – Опанасенко, Форстер, Гордієнко, Гречишкін, Соболь – Чайковський, Харатін, Паулінью, Калітвінцев – Бонавентуре

"Волинь" – "Дніпро"

30 квітня. 14:00. Луцьк. Стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Костянтин Труханов

Телетрансляція на каналі "Уніан", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

В Луцьку на стадіоні "Авангард" зустрінуться дві останні команди чемпіонату – "Дніпро" та "Волинь". В минулому турі "Волинь" мінімально програла "Карпатам" 0:1, а "Дніпро" здобув впевнену перемогу в матчі проти "Ворскли" 2:0. Не дивлячись на те, що команди розділяють лише 2 очки, ми всі пам’ятаємо, що підопічні Дмитра Михайленка могли б бути значно вище, якщо б до клубу не застосовувались санкції. Але маємо те, що маємо.

"Дніпро" має серйозну 10-матчеву безпрограшну серію у чемпіонаті і навряд "Волинь" стане тією командою, яка зможе цю серію перервати. Але не будемо забувати, що посеред тижня дніпряни зіграли важку гру у Кубку України проти "Шахтаря" (0:1) і це може сказатися на функціональній готовності команди.

Орієнтовні склади команд

"Волинь": Кичак – Логінов, Шаповал, Горопевшек, Никитюк – Герасимюк, Романюк, Тетеренко, Мемешев – Петров, Діденко

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Польовий, Нагієв – Влад, Вакулко, Ротань, Луньов – Довбик

"Шахтар" – "Олександрія"

30 квітня. 17:00. Харків. ОСК "Металіст"

Головний арбітр: Ярослав Козик

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Донецький "Шахтар" – фаворит матчу проти "Олександрії", але в українському чемпіонаті так можна сказати про будь-який поєдинок "гірників". Перевагою команди Володимира Шарана може стати те, що "Шахтар" на тижні грав проти "Дніпра" в рамках 1/2 Кубку України. Проте слід пам’ятати про кадрові проблеми, які зараз є в "Олександрії".

Напевне, що олександрійці будуть великими силами захищатися і намагатися створювати гольові моменти в швидких контратаках та при стандартних положеннях. Два тури тому "Чорноморець" вже продемонстрував, як можна здобути три очки в матчі проти "помаранчево-чорних".

Орієнтовні склади команд

"Шахтар": Пятов – Срна, Кучер, Ракицкий, Исмаили – Степаненко, Коваленко, Марлос, Бернард, Тайсон – Бланко-Лещук

"Олександрія": Леванідов – Огіря, Шендрік, Басов, Сімінін – Цуріков, Полярус, Грицук, Старенький, Банада – Пономар

"Чорноморець" – "Динамо"

30 квітня. 19:30. Київ. НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Одеський "Чорноморець" неочікувано має виграшну серію, яка нараховує три матчі. Жертвами "моряків" стали: "Шахтар" (2:1), "Олександрія" (1:0), "Зоря" (2:1). Київське "Динамо" в минулому турі програло в принциповому поєдинку донецькому "Шахтарю" (0:1) і буде намагатися реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Але блискуча форма одеської команди не дає стовідсоткової впевненості в тому, що "Динамо" обов’язково здобуде перемогу у цьому протистоянні на НСК "Олімпійський".

Орієнтовні склади команд

"Чорноморець": Безрук – Аблітаров, Хочолава, Азацький, Каплієнко – Ковалець, Третьяков, Данченко, Татарков, Кабаєв – Барілко

"Динамо": Коваль – Бурда, Пантіч, Віда, Кадар, Антунеш – Шепелєв, Сидорчук, Гармаш, Ярмоленко – Бєсєдін

, а також у Viber