УКР РУС

Шахтар – Манчестер Сіті: післяматчева прес-конференція Хосепа Гвардіоли

7 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола прокоментував поразку своєї команди від Шахтаря в останньому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

"Перша поразка у цьому сезоні далася нам важко. Ми грали на перемогу, боролися до кінця. Це була хороша гра для наших молодих футболістів, хороший досвід для них. Я задоволений, як вони себе проявили.

Ця невдача ніяк не вплине на гру нашої команди у неділю. Така наша робота, ми повинні швидко відновлюватися після невдач та готуватися до наступних ігор, позаяк ні сьогодні, ні після дербі з МЮ життя не закінчується.

Шахтар переграв Манчестер Сіті та вийшов в 1/8 Ліги чемпіонів

Навіть добре, що ми програли, оскільки на нас здійснювався дуже сильний тиск з усіх сторін, в тому числі від преси. Коли ми програвали 2:0, почали грати в кращий футбол, розслабилися в хорошому сенсі цього слова. Все добре, я задоволений грою, навіть попри такий результат.

Шахтар чудово сьогодні оборонявся, організовано грав у захисті та нападі, прекрасними були бразильці, гарно проявили себе Ракицький і Пятов. Наша група була важкою, тому вітаю вас з тим, що саме Шахтар разом з нами вийшов у плей-офф.

Шахтар – Манчестер Сіті: Гвардіола програв вперше за понад 7 місяців

Чигринський, Зінченко, якого наступного українця підпишу? Я не буду називати жодних імен, це буде неввічливо. Шахтар має чудовий склад, який добре себе проявив у кожному з матчів проти нас.

Що сказав Фонсеці після фінального свистка? Привітав його", – сказав Хосеп Гвардіола на післяматчевій прес-конференції.