УКР РУС

"Шахтар" - "Карпати". 12 тур УПЛ. Анонс

3 грудня 2015 Читать на русском

3 грудня, 17:00. Одеса, стадіон "Чорноморець". Головний арбітр: Сергій Березка. Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Поєдинок перенесеного 12-го туру «Шахтар» вирішив провести в Одесі. Причини такого рішення очевидні - "гірники" шукають найбільш лояльну до них публіку. А проведення матчу на "Арені-Львів" проти "Карпат" залишило б донецьку команду без підтримки трибун. У 5-му турі "Шахтарю" вже доводилось зустрічати гостей в Одесі. Тоді донеччани зазнали поразки від "Дніпра" (0:2). Спробувати вдруге свою вдачу на побережжі Чорного моря "Шахтар" пробує вже сьогодні.

До Південної Пальміри номінальні господарі приїдуть у доброму гуморі. Підопічні Мірчи Луческу напередодні не залишили шансів "Говерлі" і продовжили свою переможну серію в чемпіонаті до 10-ти матчів.

Наставник львів’ян не зможе розраховувати в цьому матчі на дискваліфікованих Ксьонза і Даушвілі, натомість, зіграти зможе Кожанов. Півзахисник отримав дозвіл вийти на поле проти "Шахтаря", якому належать права на гравця. Легкої прогулянки "гірникам" в Одесі чекати не варто. Поєдинки з "Карпатами" завжди виділяються принциповістю. Команда Йовічевіча буде налаштована на безкомпромісний бій і спробує компенсувати недостачу майстерності своїм непоступливим характером.

Статистика матчів між суперниками:

Всього: 53 - 32 перемоги "Шахтаря", 13 перемог "Карпат", 8 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар":  П’ятов - Срна, Ракицький, Кучер, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Тейшейра, Бернард - Феррейра

"Карпати": Мисак - Мірошниченко, Пластун, Новотрясов, Кравець - Чачуа, Голодюк - Кожанов, Костевич, Карноза - Худоб’як