УКР РУС

Шахтар – Хоффенхайм: післяматчева прес-конференція Юліана Нагельсманна

19 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Хоффенхайма Юліан Нагельсманн відповів на запитання журналістів після нічиєї з Шахтарем у першому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

"Протягом перших 15 хвилин ми виглядали дуже добре. Спеціально сідали нижче та виманювали суперника. Створили стовідсотковий момент і реалізували його. Згодом організували другий гол.

Шахтар – Хоффенхайм – 2:2 – відео голів

У другому таймі виглядали трішки слабше, але могли забити втретє. Навіть повинні були це робити. Втім, підсіли і, як наслідок, пропустили у відповідь. Загалом я задоволений тим, як гравці виконали план на матч.

Ми мали проблеми на правому фланзі, звідки виникала гострота біля наших воріт. Через це не завжди могли впоратися з пресингом суперника, в деяких ситуаціях провалювалися. Але загалом, повторюся, відпрацювали добре.

Це наша перша гра на такому рівні, потрібно було випробувати, як гравці відпрацюють при такій відповідальності. Мої підопічні впоралися, ми виглядали гідно. Особливо в обороні, про що і свідчить позитивний підсумок.

Пропущені м'ячі в останній третині гри? Чи це наша хронічна проблема? Нам просто щоразу бракує вирішального гола, щоб закрити гру. Близькі до нього, але не завжди вдається реалізувати. Ми дуже добре себе проявили, створювали моменти, мали забивати більше.

Шахтар – Хоффенхайм: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів – як це було

Наймолодший тренер в історії групового етапу Ліги чемпіонів? Я щасливий, що в такому віці можу тренувати на такому рівні. Втім, я впевнений, що прийде час – і це моє досягнення хтось поб'є. З'явиться хтось ще молодший на такому рівні.

Я сьогодні чесно сподівався на перемогу. Не сказав би, що сьогодні суперник значно переважав наших звичних опонентів у чемпіонаті. Ми зробили висновки з цієї гри, сподіваємося краще виступити в наступних поєдинках", – сказав Нагельсманн під час прес-конференції.