УКР РУС

Шахтар – Динамо: кияни просять КДК ФФУ дискваліфікувати Тайсона та Кайоде

24 квітня 2018 Читать на русском

Динамо звернулось до КДК ФФУ із заявою, у якій просить дискваліфікувати футболістів Шахтаря Тайсона та Оларенваджу Кайоде на 4-5 матчів за агресивну поведінку.

Динамо направило листа до КДК ФФУ із заявою щодо неправомірних дій гравців Шахтаря Тайсона та Оларенваджу Кайоде в матчі 27 туру УПЛ, інформує офіційний сайт київського клубу.

Шахтар – Динамо – 0:1 – відео гола та огляд матчу

У цьому поєдинку Тайсон був вилучений з поля після сутички з Мбокані, а Кайоде вдарив Артема Шабанова по голові під час зупинки гри.

Кияни вважають, що поведінка Кайоде повинна бути кваліфікована як бійка на футбольному полі, та просять КДК ФФУ відсторонити форварда на 5 матчів. У випадку, якщо КДК ФФУ не знайде підстав для цього, то Динамо просить встановити наявність у діях Кайоде агресивної поведінки та дискваліфікувати на 4 матчі.

Щодо Тайсона, то Динамо просить КДК відсторонити бразильця на 4 поєдинки через наявність у діях капітана Шахтаря агресивної поведінки.

Повний текст листа опублікований на офіційному сайті київського клубу.

До слова, Комітет арбітрів ФФУ відзначив, що Кайоде за свої дії міг отримати червону картку.

Нагадаємо, Динамо та Шахтар зіграють між собою в рамках 32 туру УПЛ. За 4 тури до фінішу Шахтар випереджає киян на 3 очки.