УКР РУС

Шахтар – Чорноморець: післяматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

24 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека поділився враженнями після матчу 9-го туру чемпіонату України проти Чорноморця.

"Повністю задоволений самовіддачею своїх футболістів. Ми провели ротацію, в стартовому складі вийшли 5 нових гравців. Всі вони показали хорошу гру в дуже серйозному матчі. Зустріч вийшла продуктивною.

Шахтар – Чорноморець – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Шевченко, Кривцов, Матвієнко, Фернандо і Майкон продемонстрували відмінну гру, зробили все, що повинні були. Фернандо, на жаль, не вдалося реалізувати хоча б один з трьох моментів.

Команда мотивована, готова. У нас почнеться щільний календар. Але цим матчем дали позитивну відповідь хлопцям, які не завжди потрапляють до стартового складу, що вони будуть використані в наступних матчах.

Команда вийшла з великими амбіціями і зі старту домінувала, притиснувши суперника до його штрафного майданчика. Ми відмінно себе показали. На жаль, в першому таймі не вдалося реалізувати один з двох-трьох моментів.

Шахтар не без везіння розгромив Чорноморець

Ми жодного разу не дали Чорноморцю дістатися до наших воріт. У другій половині діяли в такому ж темпі і скористалися трьома епізодами, не дозволяючи створювати для нас небезпеку. У підсумку 3:0, хоча могли забити більше і виграти з трохи іншим рахунком", – цитує Фонсеку Футбол 1.