УКР РУС

"Шахтар" - "Чорноморець". 10 тур УПЛ. Анонс

3 жовтня 2015 Читать на русском

3 жовтня, 17:00. Львів, стадіон "Арена Львів". Арбітр: Юрій Грисьо.

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

У Львові відбудеться зустріч між командою, яка має шанси здобути чемпіонство, та клубом, що після завершення сезону може покинути Прем'єр-лігу. Втім це не означає, що у "Шахтаря" сьогодні буде легкий день. Після виснажливого матчу "гірників" із ПСЖ у рамках Ліги чемпіонів, перш за все необхідно відновитися та знайти мотивацію провести хорошу гру проти аутсайдера чемпіонату. "Шахтар" розуміє, що суперник закриється на своїй половині поля та спробує здобути хоча б нічию, тому доведеться добре попотіти, щоб розбити захисні редути "моряків".

Ситуація із кадрами не на користь донецької команди. Мірча Луческу не зможе розраховувати на Ракицького та Ордеця, які відбувають дискваліфікацію, тому доведеться ставити у захист гравців, що мають менше ігрової практики. Також не виключено, що наставник "гірників" зробить міні-ротацію після поєдинку ПСЖ та дозволить відпочити комусь із основних гравців команди. Крім цього варто очікувати у стартовому складі на появу гравців збірної України, адже Луческу заявляв, що думає про інтереси "синьо-жовтих".

Натомість у "Чорноморці" після дискваліфікації повертаються Хочолава та Філімонов - два основні гравці, які без сумнівів зможуть підсилити гру одеситів.

Додамо, що після цього туру у чемпіонаті виникне невелика пауза, що пов'язана із кваліфікаційними матчами Євро-2016. Відтак командам можна викластися на повну, щоб здобути позитивний результат. Особливо це стосується гравців, які не виступають за національні збірні, позаяк можуть залишити усі сили на полі.

Дискваліфіковані: Іван Ордець, Ярослав Ракицький ("Шахтар")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – сорок: +29 =5 -6

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні стартові склади:

"Шахтар": П'ятов - Срна, Кучер, Матвієнко, Шевчук - Фред, Степанеко - Коваленко, Тейшейра, Тайсон - Гладкий.

"Чорноморець": Боровик - Петько, Мартиненко, Хочолава, Слінкін - Філімонов, Куценко - Данченко, Старіков, Калітвінцев - Переверза.

Юрій Шутка, Футбол 24