УКР РУС

"Шахтар" - "Брага": Передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

13 квітня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Браги" Паулу Фонсека відповів на питання журналістів на передматчевій прес-конференції у Львові.

14 квітня о 22:05 у Львові має відбутися матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Брагою". Напередодні поєдинку головний тренер "Браги" Паулу Фонсека поспілкувалися із журналістами на передматчевій прес-конференції.

Про шанси на успіх, з огляду на статистику

- Я думаю, в наш час в контексті футболу не варто говорити про цифри і статистику. Ми хочемо проявити себе з кращого боку. Я розумію, що завтра зіграємо проти дуже сильного суперника, але це не скасовує наших амбіцій і бажання пройти далі.

Про стратегію "Браги" на поєдинок з "Шахтарем"

- Ми приїхали сюди підготовленими і з амбіціями. Добре розуміємо, наскільки важливо для нас всіх пройти в півфінал. Щодо стратегії - то у нас вона завжди одна. Ми намагаємося володіти м'ячем, домінувати, грати агресивно і забивати. Думаю, завтрашній матч не буде сильно відрізнятися від того матчу, який був в Бразі.

Про можливі сюрпризи від "Шахтаря"

- Думаю, великої різниці в порівнянні з першим поєдинком завтра не буде. Знаю, що вони люблять грати на контратаках. Як показав минулий матч, вони це прекрасно вміють робити. Як я вже говорив, завтра буде схожий матч на той, який був у Португалії.

Про кадрові проблеми

- У нас є деякі проблеми після першого матчу. Але це не стане для нас відмовками. Ми виставимо найсильніших гравців, яких тільки можемо, тому що розуміємо, що зіграємо проти дуже сильного суперника.

Про непризначені пенальті в першому поєдинку, які згадав Луческу

- Насправді, це для мене сюрприз. Я не бачив у тому матчі нічого з того, що б могло викликати критику арбітра. Але Луческу - досвідчений фахівець і якщо він щось помітив, може бути, дійсно щось таке мало місце.

Про малу кількість фанів із Португалії

- Думаю, людям важко посеред тижня залишати роботу і їхати так далеко, щоб підтримати команду. Насправді, я сподіваюся, що буде повний стадіон, прекрасна атмосфера - незалежно від того, чиї будуть вболівальники.

"Шахтар" - "Брага": Передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

За всіма найцікавішими подіями, що передують цьому поєдинку, стежте в нашому онлайні.

"Брага", яка до смаку Луческу. Представляємо суперника "гірників" по чвертьфіналу Ліги Європи