УКР РУС

Шахов: Я з задоволенням зіграю на стадіоні Динамо

14 липня 2017 Читать на русском

Український півзахисник грецького ПАОКа прокоментував жеребкування Ліги Європи, за результатами якого його команда зустрінеться з донецьким Олімпіком.

"Відразу після жеребкування мені дзвонили грецькі журналісти, та й партнери по команді засипали питаннями. Я їм так і сказав – влітку там змінилося багато футболістів, тому експертом по Олімпіку я себе точно назвати не можу.

Але я з задоволенням зіграю на стадіоні Динамо. Мені ця арена завжди подобалася – там приємно грати. Пам'ятаю це по виступам за Арсенал.

Я б не став говорити, що Олімпік прохідний суперник. У донецької команди якась особлива колективна аура. Кожні півроку там змінюється половина команди, але гірше вона не стає. Завжди показує певний малюнок гри", – цитує Євгена Шахова Команда №1.

Нагадаємо, за результатами жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи донецький Олімпік зустрінеться з ПАОКом, у якому виступає українець Євген Шахов.

Гарячі фани з російськими друзями, українські єврокубкові сльози. Що потрібно знати про ПАОК – суперника Олімпіка в Лізі Європи