УКР РУС

Шахов: У збірній хороший мікроклімат та чудова атмосфера

15 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Шахов розповів про мікроклімат у національній команді та підготовку до наступного матчу.

Товариські матчі
завершено
-

"Настрій позитивний. Напередодні здобули важливу перемогу над фінами, а зараз сконцентровані на грі з сербами. Одним словом, перебуваємо в робочому режимі.

У нас хороший мікроклімат, чудова атмосфера. Напевно, це пов'язано з тим, що ми поставили перед собою мету бути однією сім'єю і разом прагнемо досягнути однієї мети.

У Харкові завжди класна підтримка. Сподіваюся, на збірну вболівальники так само прийдуть і підтримають команду, а ми покажемо хороший футбол і доб'ємося позитивного результату", – сказав Шахов.

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравцівта згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч. У матчі з сербами Шевченко застосує широку ротацію складу. Федецький розповів про підготовку до матчу. Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні гри. Наставник Сербії Славолюб Муслін розповів, що не аналізував збірну України.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях