УКР РУС

Шахов навряд залишить ПАОК, – експерт

29 травня 2017 Читать на русском

Про інтерес Шахтаря в Греції поки що невідомо.

На одному з інтернет-ресурсів з`явилася новина про інтерес Шахтаря до півзахисника ПАОК та збірної України Євгена Шахова. Проте знайти таку новину у грецькій пресі виявилося важко.

"Футбол 24" звернувся за коментарем щодо цієї новини до одного з найбільших експертів справ клубу ПАОК, журналіста Нікоса Тоскіціса.

"В Греції поки що не бачив жодної новини з цього приводу. Мені відомо тільки про інтерес деяких клубів до іншого гравця ПАОК в центрі поля, Гойко Цімірота, і ПАОК може відпустити гравця. Так що в цьому світлі це означає, що Шахов навряд покине клуб. Тим більше, я думаю, Євгену в ПАОКу подобається. Він має повну довіру головного тренера Владана Івіча, а сам Шахов один з найкращих гравців команди. Не думаю, що ПАОК збирається продавати українця", – сказав Нікос.

Нагадаємо, ПАОК з Шаховим завоював Кубок Греції.

Шахов приєднався до клубу з Салоніків в червні минулого року. За цей час український півзахисник зіграв 41 матч, у яких забив 7 голів.

Зараз команда Шахова змагається за право представляти Грецію в Лізі Чемпіонів. ПАОК відстає від лідера групи АЕКу на 1 пункт, але у клуба з Салоніків є гра в запасі.

Шахов поліз у бійку одразу на двох гравців Панатінаїкоса в матчі плей-офф чемпіонату Греції