УКР РУС

Шахов: Мені незрозуміла ситуація Коноплянки в "Шальке"

22 лютого 2017 Читать на русском

Півзахисник ПАОКа Євген Шахов прокоментував виліт з Ліги Європи і висловився щодо ситуації Євгена Коноплянки в "Шальке".

ПАОК покинув Лігу Європи за результатом двох матчів проти "Шальке" (1:4). Євген Коноплянка не потрапив у заявку на гру німецького клубу вдруге поспіль.

"Шкода, звичайно, розлучатися з Лігою Європи – це відмінний турнір. Але нічого не поробиш, до того ж у нас попереду відповідальні матчі в чемпіонаті та Кубку Греції. Вважаю, що ми непогано виступили в цьому турнірі, змогли вийти з групи.

Євген Коноплянка? Ми говорили тільки по телефону, за добу до гри. Я вже тоді знав, що Женя не потрапив в заявку. Що можу сказати? Якась дивна ситуація, мені вона взагалі незрозуміла. Та й самому Коноплянці, думаю, теж. На мій погляд, він анітрохи не гірше і навіть краще деяких з тих виконавців "Шальке", які виходять на поле, але таке рішення тренера. Я бажаю Євгену Коноплянці удачі і сподіваюся, що ставлення до нього зміниться вже найближчим часом.

Чи не виб'є ця ситуація Коноплянку з колії перед матчем Хорватія – Україна? Думаю, ні. По-перше, по житті Женя – оптиміст, а, по-друге, у нього дуже сильний характер", – сказав Шахов.

Коноплянка зіграв лише 8% часу від максимально можливого у 2017 році

Ліга Європи. "Фенербахче" не переміг "Краснодар", "Манчестер Юнайтед" мінімально здолав "Сент-Етьєн", Шахов не допоміг ПАОКу