УКР РУС

Шаблій: Ярмоленко виключає варіант з Туреччиною, Караваєв повернеться у Шахтар

21 травня 2017 Читать на русском

Відомий український агент Вадим Шаблій розповів про майбутнє своїх клієнтів, зокрема Хачеріді, Ярмоленка, Тотовицького, Кравця та Караваєва.

Вадим Шаблій підтвердив, що Артем Кравець наразі повертається у Динамо, як раніше розповів сам гравець в коментарі Футбол 24.

"На даний момент Артем є гравцем київського Динамо. Подивимося, як будуть далі розвиватися події. До Кравця є інтерес. Я постійно контактую з представниками турецьких команд. У мене є партнери в Туреччині, з якими я постійно спілкуюся. Не просто так в турецькій Суперлізі виступають Денис Бойко, Олександр Караваєв, Олександр Кобахідзе".

Про Гусєва:

"Не хотілося б коментувати ситуацію з приводу Олега Гусєва. Думаю, що найближчим часом настане визначеність. У нас є різні варіанти і найближчим часом ми приймемо оптимальне рішення".

Про Ярмоленка:

"До Андрія постійно є інтерес, тому що він є одним з найкращих українських футболістів, який завжди перебуває на виду. За ним стежать скаути багатьох європейських клубів. Думаю, ясність наступить тільки тоді, коли Ярмоленко отримає конкретну пропозицію і дасть добро на перехід.

Думаю, що варіант з Туреччиною неможливий. Якщо Андрій змінить своє рішення і погодиться їхати туди, то я буду робити все можливе, щоб посприяти йому в цьому. Однак, на даний момент Ярмоленко не має бажання виступати в турецькій Суперлізі".

Про Каніболоцького, Караваєва та Тотовицького:

"Зараз ми ведемо переговори з Шахтарем з приводу подальшої долі Антона. Найближчим часом будемо точно знати, де продовжить свою кар'єру Каніболоцький.

У Караваєва закінчується орендна угода з Фенербахче і він повернеться в розташування Шахтаря. На даний момент у мене не було розмови з представниками турецького клубу щодо викупу контракту Караваєва.

Тотовицький зобов'язаний по закінченню орендної угоди повернутися в Шахтар. Далі буде видно".

Про Хачеріді:

"Хачеріді – дуже сильний захисник. Чи хоче він спробувати свої сили в Європі? У Євгена залишився ще рік контракту з Динамо. Якщо надійде конкретна пропозиція, яка влаштує керівництво киян і самого футболіста, то, звичайно ж, будемо її розглядати. Якщо ж такої пропозиції не буде, то він залишиться в Динамо".

Шаблій: Бойко не буде розривати контракт з Бешикташем