УКР РУС

Шаблій: Дорошенко покинув "Олімпік" і має пропозиції з-за кордону

29 квітня 2015 Читать на русском

Агент ФІФА Вадим Шаблій прокоментував рішення донецького "Олімпіка" розірвати контракт з півзахисником клубу Кирилом Дорошенком за п'ять турів до завершення чемпіонату.

"У тому, що це сталося достроково, ще по ходу чемпіонату, немає ніякої несподіванки. Справа в тому, що ще взимку "Олімпік" був готовий продовжити співпрацю з Дорошенком і пропонував йому новий контракт, але футболіст вирішив на цьому етапі зробити інший крок у своїй кар'єрі і поміняти клуб.

Оскільки "Олімпік" вже дивиться в наступний сезон, клуб прийняв рішення відпустити Кирила достроково, щоб він міг займатися подальшим працевлаштуванням. Варто відзначити, що Дорошенко і Санжар розлучилися цивілізовано, без будь-яких непорозумінь, і Кирило вдячний "Олімпіку", тренерському штабу і президенту клубу за час, проведений в команді.

Що стосується подальшої кар'єри Дорошенка, то поки тільки йде переговорний процес. У нього є пропозиції, зокрема і з інших країн, але де в підсумку буде виступати футболіст, стане відомо пізніше", - зазначив Шаблій.