УКР РУС

Шабанов: Президент підводить до того, що знову маємо потрапити в Лігу Європи

13 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Олімпіка Артем Шабанов оцінив старт своєї команди в чемпіонаті й розповів про цілі на сезон.

"Як оціню старт сезону? Футбол – це командна гра, всі ми намагаємося слухати тренера і робити, те що він нам говорить. Почали непогано, але в останніх іграх результати не дуже хороші - дві нічиї, хотілося більшого, вважаю, що повинні були брати більше очок.

Чому не змогли виграти у Ворскли? Швидкий пропущений гол поламав нам настрій на гру і довелося довго приходити в себе. Але добре, що змогли відігратися і здобули прийнятний результат. Щодо пенальті – це очевидне порушення, там вдарили Біленького, і арбітр повинен був вилучати суперника. Тоді перемога була б за нами.

Динамо? Детально будемо розбирати Динамо сьогодні. Особливого настрою тут не треба, звичайно, хочеться показати себе з найкращого боку, і всі ми це чудово розуміємо, буде непросто, але це для команди хороший шанс перевірити себе у зустрічі з сильним суперником.

Знову потрапити в Лігу Європи? Такі розмови та плани є, але спочатку треба пробитися до шістки, а потім думати про місце не нижче п'ятого. Будемо дивитися по ходу сезону. Але після матчів з ПАОКом і тренер, і президент підводять нас до того, що в цьому сезоні теж треба зайняти єврокубкове місце, та повернутися до Ліги Європи", – сказав Шабанов в коментарі Ua-Football.

Захисник Олімпіка Еммерсон забив гол у дебютному матчі за збірну Конго

У дев'ятому турі УПЛ Олімпік зіграє проти Динамо. Матч відбудеться в неділю, 17-го вересня. Час початку зустрічі – 19:30.