УКР РУС

"Севільї" знову довелось постраждати на українських землях. Огляд іспанських ЗМІ

29 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє реакцію іспанських ЗМІ на перший матч між "Шахтарем" та "Севільєю" в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи.

Marca відзначає що "Севілья" пережила у Львові дуже непрості миттєвості, однак зуміла переломити хід протистояння на свою користь.

"Севілья" вміє страждати. Чинний чемпіон став ще на крок ближчим до Базеля, здобувши заслужену нічию у Львові. Підопічні Емері дуже добре розпочали матч і забили швидкий гол, але "Шахтар" продемонстрував відмінну реакцію, розфарбувавши перший тайм у "помаранчево-чорні" кольори.

Після перерви завдяки лідерським якостям Банеги андалусійці зуміли переломити хід гри та вирвали потрібний результат. Черговий гол Гамейро подарував "Севільї" невелику перевагу над "Шахтарем". Фіналіст визначиться на "Рамонс Санчес Пісхуан", однак перший камінь до підсумкового успіху підопічні Емері вже заклали", - пише мадридське видання.

А ось AS вважає, що "Севілья" - це команда з ДНК справжнього чемпіона.

"Коли над андалусійцями згустилися чорні хмари після двох пропущених голів, вони зуміли показати характер та видати вражаючий другий тайм. Вітоло та Банега зробили різницю, а реалізований пенальті Гамейро подарував "Севільї" привілейоване становище у повторній зустрічі.

"Шахтар", у складі якого виділялись Марлос і Тайсон, провів відмінний перший тайм, регулярно тероризуючи оборону "Севільї". Однак, український клуб став жертвою власною молодості та втратив котроль над грою, яка виявилась для нього занадто довгою", - пише AS, відзначаючи, що матч був затьмарений жахливою травмою Крон-Делі.

Mundo Deportivo вважає, що "Севілья" перебуває на шляху до третього поспіль фіналу і у повторній грі матиме відчутну перевагу над "Шахтарем" у вигляді неймовірної підтримки власних уболівальників.

"9 років потому "Севільї" знову довелось постраждати на українських землях. Здавалося, що після голу Вітоло андалусійці контролюватимуть хід гри, однак підопічні старого доброго Луческу, які не можуть грати у Донецьку через війну, прийняли виклик і шокували "рохібланкос" двома м'ячами.

Втім, у другому таймі, малюнок гри змінився. Гамейро, змарнувавши спочатку фантастичний шанс, отримав нагоду реабілітуватися ударом з пенальті і цього разу не схибив. "Севілья" близька до історичного подвигу - третього поспіль фіналу", - пише MD.

Андалусійські ЗМІ сприймають результативну нічию на виїзді без ейфорії і вважають, що путівка у Базель розіграється на "Рамон Санчес Пісхуан".

"Севілья" продемонструвала чемпіонську реакцію після нокдауну (два швидкі голи, - прим. ред) від загартованого боями у єврокубках "Шахтаря". Банега видав неймовірний матч, а Вітоло та Гамейро подарували "рохібланкос" перевагу перед повторною зустріччю. Нічийний результат повністю відповідає ходу гри.

Погана новина полягає в тому, що до кінця сезону Емері доведеться обходитися без Крон-Делі, який зазнав моторошної травми коліна", - зазначає Estadio Deportivo.

Львівська корида, відкритий перелом і пасивний Коноплянка. Головні висновки з матчу "Шахтар" - "Севілья"

Володимир Лесько, Футбол 24