УКР РУС

"Севілья" здобула важку перемогу в грі проти "Леганеса"

15 жовтня 2016 Читать на русском

У 8 турі Прімери "Севілья" зуміла здолати команду з передмістя Мадриду – 3:2, таким чином очоливши турнірну таблицю.

За "червоно-білих" забивали Васкес, Насрі та Сарабія.

Напередодні зустрічі "Севілья" перебувала на третій позиції, "Леганес" – на одинадцятій.

Стартовий удар по м’ячу зробили не футболісти, а вболівальник "Леганеса", який бачив найперші перемоги та поразки улюбленців – без одного дня 102-річний Салустіано Торібіо! Нагадаємо, що клуб з передмістя Мадриду було засновано 1928 року.

Активніше розпочали господарі. Вже на стартових хвилинах чудовий шанс відкрити рахунок змарнував бразилець Лусіано, відзначимо надійну гру голкіпера Ріко. А от гість Франко Васкес свій момент не втратив, головою замкнувши крос від аргентинця Лусіано В'єтто. Наприкінці першого тайму арбітр Даніель Арраїз не ризикнув дати за грубий фол другу жовту картку авторові голу.

На 58 хвилині Ескудеро шикарно промчав з кілька десятків метрів крізь редути суперників та відпасував на В'єтто. Лусіано в свою чергу відкотив м’яча на Саміра Насрі. Французу лишалося з двох-трьох метрів переграти воротаря – 2:0 на користь "Севільї".

Здавалося, три очки в кишені "червоно-білих", як на 67 хвилині "Леганес" розпочав шокувати гостей. Спочатку відзначився тезка одного з островів Малайського архіпелагу, Тімор. Буквально через дві хвилини Шимановскі провів черговий гол в Прімері!

Але "Севілья" таки вирвала перемогу – ідеально влучний удар в дальній кут вдався Сарабії. "Леганесу" таки не вдалося потішити дідуся…

Отож, "Севілья" з 17 очками виходить на перше місце, однак нагадаємо, що мадридські "Атлетіко" та "Реал" ще зіграли свої матчі 8 туру.

В наступному турі "Леганес" зіграє проти "Малаги", а на команду Сампаолі очікує потужний "Атлетіко".

Чемпіонат Іспанії, 8 тур

"Леганес" – "Севілья" – 2:3

Голи: Тімор, 67, Шимановскі, 69 – Васкес, 25, Насрі, 58, Сарабія, 85