УКР РУС

"Севілья" виграла без Коноплянки, Черишев приніс перемогу "Валенсії". 27 тур Прімери

2 березня 2016 Читать на русском

У матчах 27 туру чемпіонату Іспанії "Севілья" здолала "Ейбар", а "Валенсія" - "Малагу", хет-трик Адуріса допоміг "Атлетіку" обіграти "Депортіво" Лукаса.

"Севілья" та "Ейбар" до цього туру були сусідами по турнірній таблиці, тому матч виділявся з-поміж інших принциповістю. Команда Емері зуміла виграти завдяки єдиному взяттю воріт у дебюті зустрічі. Гол на свій рахунок записав Льоренте. На жаль, наш Євген Коноплянка на поле так і не з'явився, відсидівши увесь матч на лаві для запасних. Отже, тепер "Севілья" - п'ята команда Прімери з 44 очками. У ейбарців лише 36 залікових пунктів, а це - восьма позиція.

Інший клуб з Андалусії - "Малага" - зазнав домашньої поразки. "Анчоуси", забивши першими, не змогли втримати перевагу до кінця першої половини гри проти "Валенсії". А ось по перерві переможний гол забили вже "кажани" - влучним ударом відзначився Дмитро Черишев. Таким чином, підопічні Гаррі Невіла піднялися на дев'яте місце у чемпіонаті, у них 34 очки. "Малага" не надто відстала від свого сьогоднішнього суперника і поступається йому лише двома заліковими балами.

У іншому цікавому протистоянні цього вечора "Атлетік" розгромив "Депортіво". Перемогу баскам приніс Адуріс, який забив усі три переможні м'ячі. Лукас Перес Мартінес у цьому матчі один раз вдало асистував, на більше екс-"карпатівця" не вистачило.

Іспанія. Прімера, 27 тур

"Атлетік" - "Депортіво" - 4:1 (2:0)

Голи: Муніаїн, 13, Адуріс, 36, 53, 60 - Ріера, 50

"Малага" - "Валенсія" - 1:2 (1:1)

Голи: Чоп, 14 - Камені, 42 (авт), Черишев, 50

"Севілья" - "Ейбар" - 1:0 (1:0) ВІДЕО

Гол: Льоренте, 11

Вилучення: Кастельяно, 85 ("Е")

"Сельта" - "Вільяреал" - 0:0