УКР РУС

"Севілья" у шикарному матчі обіграла "Депортіво" та вийшла на третє місце в Прімері

19 листопада 2016 Читать на русском

В 12 турі Прімери "Севілья", програючи до 87 хвилини, обіграла "Депортіво" – 3:2.

Голи за гостей забивали Н'Зонзі, Вітоло та Меркадо.

У попередньому, 11 турі, "Севілья" хоч і продемонструвала хороший футбол проти "Барселони", не зуміла перемогти каталонців – 1:2. Для того, аби максимально близько наблизитися до дуету лідерів Прімери, хлопцям Сампаолі потрібно було перемагати поки що непереконливий "Депортіво".

Однак початок матчу виявився для гостей не надто приємним – вже на першій хвилині Райян Бабель головою вправно замкнув подачу від Хуанфрана.

Відразу після пропущеного голу "Севілья" затиснула галісійців на їхній половині поля. На 28 хвилині Гансо, стоячи спиною до чужих воріт, віддав шикарний пас п’ятою на Сарабію, але Пабло не реалізував вихід віч-на-віч. Наприкінці першого тайму вже Н'Зонзі змарнував чудовий момент, не влучивши головою у площину. За таке марнотратство "Севілья" поплатилася вдруге. Румун Андоне, збірна якого нещодавно "влетіла" полякам, обігравши кількох гравців гостей, наче дітей з ДЮСШ, вдруге засмутив Серхіо Ріко. На щастя для вболівальників команди з Андалусії, до свистка на перерву Н'Зонзі скоротив відставання до мінімуму.

На 74 хвилині Меркадо у власному штрафному майданчику рукою відштовхнув Андоне від сфери, однак арбітр вирішив, що епізод не тягне на пенальті. А на останніх хвилинах матчу "Севілья" забила два м’ячі, здійснивши блискучий камбек. Відтак, команда Сампаолі набирає 24 бали та виходить на третє місце. В "Депора" лишається 10 очок та 17 місце.

Після домашнього матчу з "Ювентусом" в ЛЧ "Севілья" гратиме проти "Валенсії", "Депортіво" протистоятиме "Малазі".

Чемпіонат Іспанії, 12 тур

"Депортіво" – "Севілья" – 2:3

Голи: Бабель, 1, Андоне, 42 – Н'Зонзі, 44, Вітоло, 87, Меркадо, 90+2