УКР РУС

"Севілья" розповіла про свій план на гру проти "Барселони" у Суперкубку Іспанії

13 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Севільї" Хорхе Сампаолі розповів про очікування від матчу проти "Барселони" у Суперкубку Іспанії.

"Думаю, найкращий спосіб оборонятися проти команди, яка стільки часу володіє м'ячем – самим володіти м'ячем. Потрібно намагатися грати з ними в цьому компоненті нарівні, щоб у них не було переваги. Коли "Барселона" володіє м'ячем, вона підпорядковує собі суперника. Наш шанс – чинити опір їм, утримуючи м'яч.

Сміливість не допоможе проти "Барселони", ми будемо грати з планом, що дозволяє нам конкурувати з командою, у якій вище індивідуальний і колективний рівень, ніж у нас. Команди, які проти "Барселони" намагаються тільки оборонятися, губляться. Звичайно, буває і по-іншому, але мені здається, що правильніше ми грали проти "Реала". У якісь періоди матчу були проблеми, але ми намагаємося реалізувати свою ідею.

120-хвилинний матч проти "Реала" погіршив наші кондиції, але це нормально.

Я дуже поважаю філософію "Барселони", бо вони завжди грають зі своєю ідеєю і підтримують її навіть під час тимчасових криз.

Проти таких гравців, як Луїс Суарес важко виставити персональну опіку, тому що він, як і Ліонель Мессі, дуже багато рухається. Зупинити таких футболістів – виклик для нас", – наводить слова Сампаолі офіційний сайт "Севільї".

"Севілья" зіграє з "Барселоною" за Суперкубок Іспанії 14 і 17 серпня.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях