УКР РУС

Севілья – Рома: де дивитись фінал Ліги Європи

31 травня 2023 Читать на русском

Севілья зустрінеться з Ромою у фіналі другого за престижністю євротурніру. Де дивитися матч онлайн та на якому каналі, підкаже Футбол 24.

Вирішальну дуель ЛЄ сезону 2022/23 прийматиме Пушкаш Арена у Будапешті. Стартовий свисток пролунає 31 травня о 22:00 за київським часом.

Севілья – Рома: фінал Ліги Європи стане шансом виграти цінний приз

Де дивитись фінал Ліги Європи

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже зустріч іспанської та італійської команд. О 21:00 стартує передматчева студія. Також переглянути поєдинок можна на Volia TV. Текстову онлайн-трансляцію проведе Футбол 24.

Коментуватимуть гру Вадим Шевякін і Віталій Кравченко. Окрім цього, глядачі матимуть альтернативу – на іншій доріжці коментарем матч супроводжуватимуть комік та актор Василь Байдак разом зі сценаристом і гумористом Костянтином Трембовецьким.

Нагадаємо, Севілья є рекордсменом за кількістю виграних ЛЄ/Кубків УЄФА – аж 6. Цьогоріч на шляху до фіналу андалусійці пройшли ПСВ, Фенербахче, Манчестер Юнайтед та Ювентус. Рома ж ніколи не вигравала цей турнір. У поточному сезоні в неї сітка була трохи простішою, ніж в іспанців: Зальцбург, Реал Сосьєдад, Фейєнорд та Байєр.

Цікаво, що "рохібланкос" та "вовки" усього раз зустрічались в офіційному матчі. Це було у сезоні 2019/20, призупиненому через ковід, коли на стадії 1/8 Ліги Європи Севілья перемогла з рахунком 2:0. Того літа андалусійці дійшли до фіналу, де здолали Інтер.

Тесля без воріт: чому в Римі ненавидять Мончі?