УКР РУС

"Севілья" із Коноплянкою у старті поступилася "Спортінгу", мінімальна звитяга "Атлетіко"

20 квітня 2016 Читать на русском

Також у 34 турі іспанської Прімери фантастичний Пако допоміг "Валенсії" познущатися над "Ейбаром", а "Малага" на останніх хвилинах врятувалася у грі із "Райо Вальєкано" .

"Севілья", відкривши рахунок вже на 8-ій хвилині зустрічі зусиллями Іборри, до кінця поєдинку своєї переваги розвинути не змогла, а радше навпаки - хіхонці спромоглися спочатку відновити паритет у протистоянні, а вже у доданий арбітром час додати до своєї очкової скарбнички три бали, залишивши Коноплянку і Ко із нічим.

До слова, український вінгер відзначився надзвичайно активними діями, отримавши від авторитетного WhoScored оцінку 7.8 (найкращий показник серед підопічних Емері). Зокрема, Євген здійснив декілька ефектних проходів, завдав п'ять ударів по ворота Куеллара, подав сім кутових, а точність передач "севільця" склала 79%.

Мадридський "Атлетіко" завдяки влучному пострілу Торреса здолав "Атлетік", що дозволило "матрацникам" набрати 79 балів і наздогнати першу у Прімері каталонську "Барселону", яка у цьому турі розгромила "Депортіво" 8:0.

"Валенсія" вирішила долю зустрічі із "Ейбаром" ще у першій 45-хвилинці - хет-трик в активі неймовірного Пако, який дозволив "валенсійцям" діяти по перерві куди розкутіше. Що, своєю чергою, вилилось у результативний удар Канселу, який і поставив крапку в побитті "ейбарців".

"Малага" здійснила диво-камбек у матчі із "Райо Вальєкано", врятувавшись вже у доданий арбітром час - на гол Баена "анчоуси" відповіли вдалими діями Рікка.

Іспанія. Прімера, 34 тур.

Турнірна таблиця Прімери.

"Спортінг" Х - "Севілья" - 2:1

Голи: Крихов'як, 22 (автогол), Лопес, 90+2 - Іборра, 8

"Атлетік" - "Атлетіко" - 0:1

Голи: Торрес, 39

"Валенсія" - "Ейбар" - 4:0

Голи: Пако, 10, 28, 41, Канселу, 56

Нереалізований пенальті: Пако, 10 ("Валенсія")

"Малага" - "Райо Вальєкано" - 1:1

Голи: Рікка, 90+2 - Баена, 62