УКР РУС

"Севілья" без Коноплянки осоромилась у матчі з "Реалом"

20 березня 2016 Читать на русском

У матчі 30 туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" переміг "Севілью" з рахунком 4:0 на стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

Перемогу "вершковим" принесли голи Роналду, Бензема, Бейла та Хесе.

"Севілья" не була готова до такого початку зустрічі: мадридці з усіх сил неслися вперед і намагалися забити. Гол Бензема після прострілу Бейла з флангу став першим для француза після затяжної травми. Трохи згодом Ріко здійснив два мегасейви після дальніх ударів Роналду та Бейла. Валієць, до слова, також лише нещодавно відновився після важкого ушкодження. І тут мусило спрацювати старе правило: "Не забиваєш ти - забивають тобі". Однак, Гамейро не спромігся переграти Наваса ударом з пенальті. Голкіпер врятував свою команду і залишив ворота "сухими".

По перерві "Реал" продовжував ненаситно атакувати. Андалусійці могли розраховувати лише на контратаки, однак Гамейро і компанії ніяк не вдавалось забити. У цей вечір Навас діяв просто неперевершено, відбиваючи удар за ударом. Якщо вже й воротар був не при справах, то на заваді ставав арбітр, який відмінив гол "Севільї", угледівши офсайд. А ось "Реал" своїми моментами розпоряджався куди краще. Якщо пенальті "вершкові" не реалізували (це Роналду з 11-метрової точки запустив м'яча на трибуни), то з виходів віч-на-віч на ворота гостей зірки Мадриду витискали максимум. Три голи у другій половині гри й встановили остаточний рахунок у матчі.

Євген Коноплянка участі у поєдинку не брав через травму.

Таким чином, мадридці набрали 66 очків та наблизились до "Атлетіко" на відстань одного пункту. "Севілья" ж тепер шоста з 48 заліковими балами.

Іспанія. Прімера, 30 тур

"Реал" - "Севілья" - 4:0 (1:0) відео

Голи: Бензема, 7, Роналду, 64, Бейл, 66, Хесе, 86

Нереалізовані пенальті: Гамейро, 27 - Роналду, 58