УКР РУС

Севілья – Барселона: чому Мессі ризикує налаштувати Аргентину проти себе

31 березня 2018 Читать на русском

Директор найбільшого аргентинського видання Ole Лео Фарінелла вважає, що Ліонель Мессі не повинен грати у суботньому матчі Прімери проти Севільї.

Нагадаємо, лідер Барселони і збірної Аргентини пропустив останні товариські матчі національної команди. Найбільш болючою втрата Мессі виявилась в Іспанії, коли його земляків рознесли 1:6.

Утім нині Лео потрапив у заявку на гру Прімери за клуб. В Аргентині це сприймають не дуже позитивно і просто не зрозуміють свого лідера, якщо він вийде на поле.

Мессі емоційно виступив перед гравцями збірної Аргентини після погрому від Іспанії: "Це було вражаюче"

"Жестом відповідального лідера буде не зіграти проти Севільї. Аргентинці дуже важко сприймуть те, що Ліонель вийде на наступний матч, не зігравши за збірну через травму. Це зіпсує атмосферу в момент побудови доброго мікроклімату в національній команді.

Очевидно також, що капітан "альбіселестес" не повинен був ризикувати і виступати проти Іспанії. Його мета інша – нарешті виграти Чемпіонат світу", – розповів директор Ole в ефірі Onda Cero.

До слова, раніше аргентинська федерація наполягала на тому, щоб Мессі грав не в кожному матчі Барси до кінця сезону, і Ернесто Вальверде погодився поберегти Лео перед ЧС-2018.