УКР РУС

Севідов: Занадто дорого нам даються перемоги

16 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Севідов прокоментував перемогу своєї команди над Зіркою.

"На мій погляд, наша перемога сьогодні заслужена. Не хочу говорити про суддівство, так як в грі було досить спірних моментів. У тренера Зірки є своя думка з моменту наприкінці гри, у мене – своz. І, напевно, вони будуть діаметрально протилежними. Тому коментувати цей епізод я не буду.

Після гри я привітав команду. Завтра ми відновлюємося, а в понеділок вирушаємо на кубковий матч з Колосом. У нас немає часу ні відпочивати, ні радіти.

Ми мали сьогодні достатньо гольових моментів. Як в першому таймі, так і в другому, і могли зробити рахунок більшим. А по "філософії гри" я можу стверджувати, що не було жодного матчу, коли Маріуполь не давав грати супернику. Ми граємо самі і даємо грати супернику. Тільки такий футбол (емоційний як сьогодні) буде залучати глядачів на трибуни. Так, багато хто не задоволений, що ми виграли тільки 1:0, вважаючи, що ми повинні по три м'ячі забивати в кожному таймі. Але так не буде. У нас досить рівний чемпіонат – всі команди, за винятком двох грандів, рівні. Думаю, така боротьба буде протягом усього турніру, як в першій "шістці", так і в другій.

Неприємний момент в сьогоднішній перемозі – це втрата ще одного крайнього захисника. На цей раз травму отримав Ігор Кирюханцев. У минулому турі ми втратили Славу Чурко. Занадто дорого нам даються перемоги", – цитує Севідова офіційний сайт Маріуполя.

Нагадаємо, що Маріуполь переміг Зірку завдяки голу Фоміна.

Маріуполь – Зірка – 1:0 – Відео гола та огляд матчу