УКР РУС

Севідов: З шампанським проблем немає, але святкуватимемо потім

17 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер Іллічівця Олександр Севідов дав коментар напередодні гри з Тернополем, у якій маріупольці можуть гарантувати собі вихід у Прем'єр-лігу.

"Настрій у наших футболістів є. Ми не дарма їздимо по 18-20 годин на автобусі, щоб виходити абияк, а потім стільки ж їхати назад. Що тут приховувати, все чекають від нас перемоги.

Ми граємо з командою, яка де-юре покинула першу лігу. Але це футбол, тут невідомо, з яким суперником легше грати. Ми грали з Вересом – мали беззаперечну перевагу, суперник не створив жодного моменту, але ми зіграли 1:1. А Тернополю вже нічого не треба. Тому невідомо, з ким простіше, а з ким важче.

Ми приїхали сюди в скороченому складі. У нас відсутній майже весь напад, а це два Руслана, які забили половину наших м'ячів. Не хочу, щоб це звучало як виправдання. Звичайно, ми будемо битися тільки за перемогу, але нам все складніше набирати очки. Доводиться боротися не тільки з суперником, але і проти суддівських помилок.

Шампанське? З ним проблем немає. Чого-чого, а шампанського в нашій країні достатньо. Але треба вигравати, а святкувати будемо потім", – сказав Олександр Севідов.

Матч Тернопіль – Іллічівець відбудеться сьогодні, 17 травня. Початок 0 17:00. У цьому матчі підопічні Олександра Севідова можуть забезпечити собі місце у Прем'єр-лізі на наступний сезон.

, а також у Viber