УКР РУС

Севідов: Вітаю всіх з виходом ще однієї команди з Донбасу в УПЛ

18 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер Іллічівця Олександр Севідов прокоментував вихід своєї команди в УПЛ.

"Сьогодні ми всі щасливі, ми виконали поставлене завдання. Сьогодні також була важка гра. Якби в кожному місті вболівали так, як в Тернополі, то наш футбол видужав би. Хлопці – молодці! Вони впоралися з тиском.

У нас були проблеми зі складом перед цією грою. При всій повазі до Тернополя, але таке поле – це біда... Грати в футбол було практично неможливо, тому комбінаційної гри сьогодні у нас не вийшло. Проте ми змогли здобути перемогу.

Вітаю всіх хлопців, всіх наших уболівальників, усіх жителів Донбасу з виходом ще однієї команди з Донбасу в Прем'єр-лігу! Ми обов'язково покладемо квіти до пам'ятника Володимиру Семеновичу Бойку... Перемогу присвячуємо світлій пам'яті Володимира Семеновича... Це він зробив все, щоб в Маріуполі був футбол.

Ми дуже хочемо грати у Маріуполі. У нас немає фінансових проблем. Звичайно, в такому складі ми не готові боротися з командами Прем'єр-ліги. Нам потрібно підсилення. Думаю, наші керівники зроблять все, щоб команда виглядала гідно в елітному дивізіоні. Клубні можливості та інфраструктура дозволяють нам з оптимізмом дивитися в майбутнє", – передає слова Севідова офіційний сайт Іллічівця.

Іллічівець обіграв Тернопіль та повернувся в УПЛ

, а також у Viber