УКР РУС

Севідов: Впевнений, що гравці Янг Бойз боялись Динамо

3 листопада 2017 Читать на русском

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував перемогу Динамо над Янг Бойз у 4 турі Ліги Європи.

"Чесно кажучи, перший тайм киянам не вдався. Перед командою стояло завдання не програти, і добре, що після перерви біло-сині додали. Особливо гра змінилася після виходу Кравця. Відбулися тактичні перестановки, які опинилися вдалими.

З огляду на те, що Янг Бойз добре виглядав в першій половині поєдинку, але Динамо зуміло все перетерпіти, хитріше виявилися саме гості. Позначився більший єврокубковий досвід киян. Упевнений, незважаючи на сміливі заяви представників Янг Бойз перед матчем, насправді вони боялися суперника, адже це все-таки київське Динамо! У другому таймі у біло-синіх з'явилася впевненість у своїх силах, а господарі поля її навпаки втратили.

Я б відзначив Буяльського. В останніх матчах від нього багато чого залежало. А в цій зустрічі він не тільки забив переможний гол, але і постійно виявляв креативність. Чого тільки його пас на Кравця вартий. В цілому, вся команда зіграла класно і заслужено відвезла зі Швейцарії вікторію", – цитує Олександра Севідова "Команда №1".

Матч 4-го туру групового етапу Ліги Європи між Янг Бойз і Динамо завершився перемогою киян з рахунком 1:0 (гол на рахунку Віталія Буяльського). Це дозволило киянам гарантувати собі місце в 1/16 фіналу Ліги Європи.