УКР РУС

Севідов: У нас зараз дуже напружений графік, ми по 20 годин проводимо в автобусі

3 травня 2017 Читать на русском

В найближчих турах "Іллічівцю" доведеться провести декілька ігор в західній частині України, що спричинить довготривалі переїзди.

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Олександр Севідов розповів про майбутнього суперника – харківський "Геліос" і про те, що найближчим часом команду очікує дуже непростий графік ігор:

"Ми передивлялися ігри "Геліоса". Команда сповідує силовий футбол з доставкою м’яча з флангів у штрафний майданчик. Але ми зараз, в принципі, в такому стані, що повинні показувати свій футбол.

У нас зараз дуже напружений графік. Дуже далекі поїздки – були Черкаси; через два дні після матчу з "Геліосом" ми їдемо в Чернівці, граємо з "Буковиною", а ще через два дні їдемо в Тернопіль. У нас, насправді, дуже складні виїзди. Ми по 20 годин і більше проводимо в автобусі про поїздці тільки в одну сторону, але, тим не менш, постараємось цей важкий графік витримати".

Нагадаємо, що матч 28-го туру Першої ліги "Іллічівець" – "Геліос" відбудеться 3-го травня о 17:00 і буде транслюватися телеканалом "Футбол 2".

, а також у Viber