УКР РУС

Севідов: Шахтар на голову вищий за інших

19 березня 2018 Читать на русском

Екс-наставник Маріуполя Олександр Севідов прокоментував поєдинки 24 туру УПЛ.

Олександр Севідов вважає, що усі матчі 24 туру, крім протистояння Олімпіка та Зірки, були видовищними попри погоду, та переконаний, що донецькому Шахтарю зараз немає рівних у внутрішній першості. Про це він розповів у інтерв'ю Команда 1.

"Мені простіше назвати самий невидовищний матч цього вікенду. Це зустріч Олімпік – Зірка, яка була напруженою, і заздалегідь можна було припустити, що її долю вирішить один гол. Решта поєдинків, незважаючи на негоду, були цікавими.

Зауважу, що слова керівників Зорі не розходяться з ділом. Луганський клуб задекларував намір поборотися за бронзу і зараз доводить, що здатний виконати це завдання. Мені сподобалося, з яким завзяттям і агресією грала Зоря. У першому таймі луганчани отримали три жовті картки, а на початку другого одна з найшвидших команд УПЛ заробила пенальті. Зоря багато гольових моментів створює, але не так багато забиває. У неї ще є резерв.

Гірники навесні виглядають просто відмінно – вони на голову вище всіх інших. Зазначу, що останньою кадровою втратою Шахтаря був Тейшейра, тому у команди є зіграність. Коли оранжево-чорні опиняться в такій ситуації, як Динамо, в якому за короткий час змінилося більше ніж півскладу, не знаю, яким чином вони будуть справлятися з цим.

Атака Динамо не настільки сильна, Шахтар виграв дербі до стартового свистка. Підсумки 24-го туру УПЛ

Карпати знаходяться не на своєму місці. Львів'яни не настільки слабкі – по підбору футболістів, по командній швидкості і самовіддачі. Думаю, Карпати ще наберуть очки. В УПЛ є суперники, слабші за львів'ян.

Що стосується Чорноморця, то найкраще про нього сказав Микола Костов: хороший стадіон, гарне місто – Одеса і вболівальники, але немає там команди ... Морякам потрібно щось терміново робити, оскільки в перехідних матчах з клубами першої ліги буде дуже важко. Я спостерігаю зараз дуже уважно за першою лігою і скажу, що сильних колективів і класних футболістів, які мають досвід гри в УПЛ, там досить.

У Динамо зараз багато молодих талантів, які, образно кажучи, застоялись і б'ють копитом в бажанні кинутися в бій. Характерно, що після перерви матчу з Ворсклою підопічні Хацкевича отримували задоволення від гри – я давно не бачив, щоб динамівці в поєдинку з непростим суперником раділи футболу, давно не бачив такого Динамо! Чесно кажучи, я припускав, що полтавчани в Києві не поступляться. Важко сказати, наскільки в подальшому витримає цю лінію Олександр Хацкевич, адже в новому чемпіонаті Динамо потрібно боротися за золото", – сказав Севідов.

25 тур УПЛ: затверджено дати та час проведення матчів