УКР РУС

Севідов: Шахов і Маліновський – це ті, хто може вести гру в середині поля

10 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер Іллічівця Олександр Севідов поділився очікуваннями від гри збірної України проти Фінляндії.

"У нас є проблема з нападаючими. Кращим бомбардиром чемпіонату України став атакуючий півзахисник. А самий забивний форвард – Селезньов, який грав в Туреччині, не до кінця там адаптувався. Кравець ж тільки повернувся після травми. Загалом вибір невеликий. Є, правда, ще Гладкий – вважаю, один з найсильніших українських нападників, але він специфічний гравець, який потребує такого ж специфічного підходу.

Шахов і Маліновський – це ті, хто може вести гру в середині поля. Але я не знаю, як побудує тактику Андрій Шевченко. З одним опорником він зіграє або з двома. Крім форми Шахова, тренер зобов'язаний ще і про командні завдання думати. Можливо, той же Шахов або Маліновський вийдуть у другому таймі і вирішать результат поєдинку. Але згадайте, як зіграв Маліновський з мальтійцями – вийшов, і не показав свій рівень. Хоча в Бельгії він грав дуже добре.

Будь-яка втрата очок зменшить наші шанси завоювати путівку на ЧС-2018. Однак після гри з Фінляндією є ще дистанція, на якій можна наздогнати суперників. Правда, дихати в спину дуже важко. Нехай збірна України про це пам'ятає, – сказав Олександр Севідов.

Матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна відбудеться 11 червня у Тампере. Початок гри о 19:00. “Футбол 24” проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч розсудить арбітр з Ізраїлю Алон Єфет. Хавбек збірної Фінляндії назвав слабкість України.

Шевченко: Збірну України чекає важка гра, нас влаштує тільки перемога

Фінляндія – Україна: де дивитись онлайн матч відбору до ЧС-2018

Фінляндія – Україна: як завершиться матч відбору ЧС-2018? Опитування