УКР РУС

Севідов: Проблеми Шахтарю здатний створити тільки сам Шахтар

17 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-тренер Металіста та Маріуполя Олександр Севідов поділився очікуваннями від прийдешнього матчу Ліги чемпіонів Фейєнорда та Шахтаря.

"Я чекаю тільки перемоги Шахтаря, без варіантів. Голландці, думаю, будуть щасливі, якщо їм якимось дивом вдасться зачепитися за нічию. Рахунок вгадувати – справа невдячна, хоча "гірники" можуть і з різницею в два м'ячі перемогти.

Проблеми Шахтарю здатний створити тільки сам Шахтар. Секундна розслабленість може все перевернути. Правда, я вірю, що сюжет матчу в Манчестері не повториться. "Гірники" зараз в дуже хорошій формі, і з Голландії зобов'язані відвезти три очки.

Що стосується Фреда, то його, думаю, спеціально берегли до поєдинку з Фейєнордом. Це основний опорник Шахтаря, і багато що залежить від його фізичного стану. У Роттердамі Фред, звичайно ж, зіграє. Я майже впевнений, що "гірники" не пропустять і заб'ють стільки, скільки потрібно буде для перемоги", – цитує Севідова Команда №1.

Морозов: Кількість очок, набраних у матчах з Фейєнордом, буде вирішальною для Шахтаря

Матч Ліги чемпіонів Фейєнорд – Шахтар відбудеться у вівторок, 17 жовтня. Початок гри о 21:45. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу.