УКР РУС

Севідов порівняв "Металіст" з "Челсі" та "Міланом"

23 жовтня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Металіста" Олександр Севідов розповів про стан справ у команді та підготовку до матчу з "Динамо".

"Відразу хочу сказати, що нині команда знаходиться в дуже непростому психологічному стані. Ми всі прекрасно розуміємо, що ні гра, ні результат наших вболівальників нині не влаштовують. І ми віддаємо собі звіт, що вони мають право вимагати від нас більшого.

Є люди, які, дійсно, щиро переживають за команду, а є ті, хто тільки й робить, що поливає її брудом. Ви прекрасно знаєте, що у багатьох клубів з багатими традиціями бувають важкі часи. Якщо подивитися, на яких турнірних позиціях зараз знаходяться такі клуби, як англійський "Челсі" або італійський "Мілан", стає зрозуміло, що проблеми бувають у всіх.

Напевно, це найскладніший період у моїй кар'єрі. У той же час я впевнений, що цю чорну смугу ми обов'язково подолаємо і зовсім скоро всі харків'яни знову будуть пишатися своєю командою.

Якщо у вболівальників є до мене якісь питання, нехай навіть і максимально відверті, я готовий на них відповісти. Готовий зустрітися в неформальній обстановці, як кажуть, "без краваток".

Неформальним спілкуванням з вболівальниками хочу зняти напругу. Хочу поговорити з ними по душах, без телекамер і без журналістів. Тому, якщо таке бажання є, будь ласка. У п'ятницю після тренування я приїду на стадіон і буду чекати там всіх, кому це цікаво. Давайте цей захід заплануємо на 19:00.

Після трьох вихідних, у четвер, ми зібралися на базі, де і почали готуватися до матчу з "Динамо". Ми очікуємо дуже серйозний матч, знаємо, що проти учасника Ліги чемпіонів потрібно діяти максимально сконцентровано і з повною самовіддачею. Ми боремося і будемо боротися за очки і за престиж клубу, а також за те, щоб якомога швидше вибратися з цієї психологічної ями", - сказав Севідов.