УКР РУС

Севідов: Поганим жереб не назвеш, хорошим теж

27 лютого 2015 Читать на русском

Відомий футбольний експерт Олександр Севідов в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував підсумки жеребкування в Лізі Європи для українських клубів.

Нагадаємо, що "Динамо" зіграє з "Евертоном", а "Дніпро" - з "Аяксом".
 
- Пане Олександре, кому більше пощастило із суперником – "Динамо" чи "Дніпру"?
 
- Складне питання, думаю, ніхто вам на нього не дасть відповідь до матчу-відповіді. Абсолютно різні суперники по стилю, по традиціям, по історії. Не ризикну зараз говорити кому пощастило із жеребом, а кому ні.
 
- А якщо відштовхуватися від попередніх ігор в Лізі Європи, за який із наших клубів спокійніше в Лізі Європи, хто краще грає?
 
- Більш спокійний за "Динамо". Команда грає у достатньо непоганий футбол, ще встигне провести кілька матчів до ігор в Лізі Європи… Єдина велика проблема – це дискваліфікації провідних гравців. Обидва матчі із "Евертоном" кияни проведуть без своїх лідерів, а першу ще і без Рибалки. Це найбільша проблема. "Дніпро" тільки шукає свою гру. Тому спокійніше, за "Динамо", а як воно складеться – один Бог знає. Ось "Дніпро" учора у матчі із "Олімпіакосом" показав, що ми дарма переживали за результат.
 
- Судячи зі всього, на цій стадії справді немає слабких суперників й не можна сказати, що нашим клубам не поталанило із жеребкуванням?
 

- Абсолютно правильно. Поганим жереб не назвеш, хорошим теж. Зараз уже можна сказати ці банальні слова про те, що слабких команд не залишилося. Будь-яка команда здатна на сюрприз. Дай Боже, аби він був для нас позитивним.  

Розмовляв Василь Винниківський