УКР РУС

Севідов: Офіційно я досі головний тренер "Металіста"

18 травня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

Олександр Севідов в інтерв'ю "Футбол 24" розповів про ситуацію з його перебуванням на посаді головного тренера харківського "Металіста".

Олександр Севідов розповів "Футбол 24" про свої нинішні стосунки з "Металістом" і, всупереч повідомленням про звільнення з клубу, зробив досить цікаву заяву.

- Олександре Володимировичу, чи плануєте повертатись до тренерської роботи, можливо, є вже якісь варіанти?

- Я планую, і хотілося б мені повернутись, але я поки що нікуди не пішов. З "Металіста" я не звільнявся, і ніхто мене не звільняв, тому я, насправді, зараз перебуваю офіційно на лікарняному. Так що, спочатку потрібно вирішити всі питання з харківським "Металістом".

- Тобто, офіційно ви - досі працівник клубу?

- Так, офіційно я досі головний тренер футбольного клубу "Металіст". Така ситуація (сміється).

- Цікава ситуація... А з Олександром Призетком, який виконує ваші обов'язки в "Металісті", ви спілкуєтесь, даєте йому якісь вказівки?

- Жодних вказівок я не даю, і спілкування з ним у мене немає. Кожен вибирає свій шлях. Ви знаєте, я ніколи не оцінюю роботу своїх колег. Він робить свою роботу так, як вважає за потрібне, і я думаю, результати показують, що у нього непогано виходить.

Севідов: Можна назвати команду як завгодно, але того "Металіста" вже не буде

Нагадаємо, в середині квітня, після того, як "Металіст" розгромно програв "Шахтарю", Олександр Севідов, за станом здоров'я, припинив свою роботу на посаді головного тренера команди, а трохи пізніше ЗМІ повідомили про його відставку. Його місце зайняв Олександр Призетко, якого було представлено в якості в.о. головного тренера команди на офіційному сайті клубу та який виводив команду на наступні матчі чемпіонату.

Максим Калініченко: Не думаю, що якщо приїду в "Металіст" з конспектами Моурінью - то відразу стану чемпіоном