УКР РУС

Севідов: Не знаю, що повинно статись, щоб Шахтар не став чемпіоном

4 березня 2018 Читать на русском

Український футбольний тренер Олександр Севідов прокоментував боротьбу за чемпіонство в УПЛ.

Олександр Севідов в інтерв'ю zbirna.com поділився очікуваннями від матчу 22 туру УПЛ Динамо – Зоря та прокоментував боротьбу за чемпіонство.

"Всі з нетерпінням чекають матчу Динамо та Зорі, і багато що залежатиме від індивідуальної майстерності футболістів, оскільки через таку погоду відпрацювати тактичні задумки в повному обсязі, думаю, керманичам не вдалося.

Динамо – Зоря: анонс матчу

Думаю, динамівці вже забули осічку з Вересом. Та й не варто цій поразці надавати таке вже велике значення, оскільки розраховувати на успіх, коли майже весь матч граєш вдесятьох, а потім і вдев'ятьох, навряд чи варто. Інша справа, що ігрові проблеми нікуди не поділися. Друга поразка поспіль стане великим ударом по Динамо, тому київські футболісти будуть надмотивовані.

Я з великою повагою ставлюся до легендарного клубу Динамо, та й взагалі – ганити його в такий час, принаймні, не етично. Всі бачать проблеми. Так, цей перехідний період трохи затягнувся. Щоб не говорили, але відсутність Андрія Ярмоленка буде відчуватися ще довго, молодь ще не набралася досвіду.

Шахтар зараз – беззаперечний лідер чемпіонату і у грі, і в усіх інших моментах, тому я не знаю, що має статися, щоб "гірники" не стали чемпіонами", – заявив Севідов.