УКР РУС

Севідов хоче підсилити "Металіст" талантом з "Шахтаря"

12 червня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Металіста" Олександр Севідов розповів про підготовку команди до нового сезону.

"Металіст" повинен ставити перед собою завдання потрапити в єврокубки. Може, не в цьому сезоні, але в наступному. Ми повинні створити колектив, який боротиметься за клуб, за місто.

Будемо намагатися залучати мінімум орендованих гравців. У нас є своя академія, де є чимало хороших молодих гравців, які отримають свій шанс грати в першій команді. Буду давати можливість себе проявити талановитій молоді.

Гра наших вихованців буде в пріоритеті. Всім талановитим хлопцям буде надана можливість виступати за першу команду. Мені приємно дивитися на те, як вони ростуть на моїх очах.

У нас є проблемні позиції. Якщо ми беремо гравця в оренду, то це робиться для того, щоб у цей період ми могли підготувати нашого вихованця. Із задоволенням взяв би в команду Коваленка, але навряд чи "Шахтар" його відпустить. Але хотів би, щоб гравці були на постійних контрактах.

На контрактах знаходяться тільки 4 футболісти. Доля орендованих футболістів вирішиться після виходу з відпустки. Переговори з деякими гравцями, які висловили небажання грати з різних причин, вестимуться, ми в них зацікавлені. Багато хто з них творили історію клубу в останні роки.

Також ми ведемо переговори з досить відомими футболістами. У нас не одна позиція, яка потребує підсилення. Ми переглядаємо безліч гравців. Я віддаю перевагу швидкісним гравцям", - сказав Севідов.

Нагадаємо, що "Металіст" отримав атестат на участь у наступному сезоні чемпіонату України.