УКР РУС

Севідов: "Говерла" узагалі забила випадково

27 квітня 2013 Читать на русском

Після поразки від київського "Арсеналу" (1:3) своїми враженнями від матчу поділився головний тренер "Говерли" Олександр Севідов.

- Можу привітати “Арсенал” із заслуженою перемогою. Навесні нас так легко і невимушено ще ніхто не обігрував. Скажу більше: сьогодні ми б програли будь-якій команді Першої ліги. Не хотілося б зараз розбиратися в причинах, звинувачувати футболістів теж би не хотілося. Пообіцяв хлопцям сказати, що я вибрав невірну тактику і невірний склад, а їх справа думати і аналізувати свою гру з таким настроєм перед своїми вболівальниками і в грі, в якій вирішується наше життя. Я їм обіцяв, що всю провину візьму на себе.

- У перерві ви практично не були зі своєю командою...

- Все що мені було сказати, я хлопцям зайшов і сказав. Сказав, що вони повинні виходити і тепер боротися за свою честь. Але бачите, що честі теж не так багато залишилося. Мені було що сказати, і я сказав, а просторікувати за рахунку 0:3 на своєму полі не вважав за потрібне. Коли поразка, завжди час наодинці проводиш.

- У другому таймі команда ожила. У вас надія з'явилася?

- Не сказав би, що сильно ожила. Цей гол забили випадково. Сьогодні деякі гравці спрацювали на 100%-му браці, тому говорити про результат не доводиться. Хоча попереджав хлопців, що супротивник - команда дуже хороша з хорошим підбором виконавців. Ця команда гідна поваги будь-якого суперника. Можна програти будь-яку гру, але не так безвольно, як сьогодні.