УКР РУС

Севідов: Гадаю, Динамо вже шукає нового тренера, але відповідних кандидатів поки немає

20 вересня 2018 Читать на русском

Відомий український фахівець Олександр Севідов вважає, що матч проти Астани може вирішити тренерську долю Хацкевича в Динамо.

"Динамо зараз переживає непростий період, і зіграти успішно з Астаною киянам буде непросто. Однак діватися нікуди – потрібно продемонструвати гідний футбол і врятувати клуб від критики, від негативу. Всі розуміють, що у Динамо є прорахунки, але міняти коней на переправі в такий момент не можна.

Динамо – Астана: анонс матчу Ліги Європи

Правда, у терпіння Ігоря Суркіса також є межа... Мені здається, невдача ще і в стартовому поєдинку Ліги Європи точно ініціює зміну головного тренера Динамо. Думаю, переговори з цього приводу вже ведуться, просто відповідних кандидатів на цю посаду поки немає.

У Динамо зараз немає харизматичних лідерів. Виділяється пара футболістів, наприклад Циганков, але він ще молодий, і йому рано приписують якості Ярмоленко. Намагається Вербіч, на сто відсотків викладається Гармаш, проте цього мало. Після відходу Ярмоленко і Віди ватажків у киян немає. І все-таки, незважаючи ні на що, чекаю вікторії Динамо", – цитує Севідова Команда№1.

Нагадаємо, матч першого туру групового етапу Ліги Європи між Динамо та Астаною відбудеться сьогодні, час початку матчу 19:55.

Динамо – Астана: де дивитися матч Ліги Європи