УКР РУС

Севідов: Два промахи з 11-метрових завадили вийти у півфінал Кубка України

27 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Іллічівця" Олександр Севідов прокоментував виліт його команди у чвертьфіналі Кубка України від МФК "Миколаїв".

"Вийшла хороша кубкова гра. Вітаю "Миколаїв" і його вболівальників з виходом до півфіналу. Це історичне досягнення. Ми також прагнули туди потрапити, але не судилося.

Сьогодні ми створили більше моментів і могли не доводити справу не тільки до серії пенальті, а навіть до додаткового часу. Але майстерність не дозволила нам завдати завершальний удар в основний час. У додатковий час ми також не реалізували чудовий шанс. Є моменти, які ми не в силах змінити.

Два промахи наших хлопців під час пробиття 11-метрових не дозволили нам пройти далі. Не дарма кажуть, що серія пенальті – це лотерея. До лотереї підготуватися неможливо. Добре зіграти і програти – це не для Кубка", – заяви після гри Севідов.

Забранський: "Миколаїв" повторив успіх "Суднобудівника" через півстоліття, у півфіналі Кубка хочу "Дніпро"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу