УКР РУС

Севідов: Динамо всі матчі грає в одному ключі, як під копірку

17 вересня 2018 Читать на русском

Колишній тренер Металіста та Карпат Олександр Севідов прокоментував підсумок матчу Зоря – Динамо (1:1), в рамках 8-го туру УПЛ.

"Територіальна перевага киян не принесла їм ніяких дивідендів. Навпаки, контратаки Зорі, чим вона і славиться, були дуже ефективними. І забий Громов другий м'яч з 3-4 метрів, в матчі можна було б ставити крапку. У цьому випадку Динамо було б важко відігратися. Але у "динамівців" заграло самолюбство і вони змогли забити у відповідь.

Призетко: Динамо вже не вважається фаворитом в матчах із Зорею

Проглядається певний спад у грі Динамо, їм важко даються моменти. У першому таймі луганці більше претендували на перемогу, до честі киян, вони змогли вирівняти гру і зрівняти рахунок. Не думаю, що сильно засмутиться Юрій Вернидуб, а ось Динамо має задуматися, бо Шахтар відривається все далі і далі.

Проблема "біло-синіх", що вони всі матчі грають в одному ключі, як під копірку. Всі ігри схожі одна на одну. Тому команди пристосувалися під їх стиль, знають манеру гри футболістів, знають сильні сторони. Думаю, і в подальшому "динамівцям" будуть важко даватися очки", – розповів Севідов для ua-football.

Нагадаємо, Динамо розійшлось миром з Зорею (1:1), в рамках 8-го туру української Прем'єр-ліги.

Хацкевич: Президент і футболісти Динамо довіряють мені, а я – їм