УКР РУС

"Севастополь" та "Таврія" гратимуть у Чемпіонаті Росії

4 червня 2014 Читать на русском

Президент Російського футбольного союзу Микола Толстих на зустрічі із журналістами поділився інформацією щодо "кримського питання".

За словами чиновника, бажання стати членами союзу виявили п'ять кримських клубів - нові юридичні особи, створені за російським законодавством: СК ЧФ (Севастополь), "СКІФ" (Сімферополь), "Перлина" (Ялта), "Океан" (Керч), ФК "Ахтіар" (Севастополь).

Президент "Севастополя" Олександр Красільніков повідомив, що клуб змінив юридичну особа і змінив назву, повідомляє bigmir.net.

"У місті створено новий клуб як нова юридична особа - СК ЧФ, який готовий брати участь в чемпіонаті Росії, - сказав Красильников. - Тобто мова йде не про колишній Севастополь, а про новий клуб. У нас російський засновник. Ми подали всі документи, але не як український, а як вже російський колектив під іншою назвою. Ми як і раніше будемо базуватися у Севастополі, так як це частина Росії".

Генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан також повідомив, що клуб збирається виступати під іншою назвою в чемпіонаті Росії.

"Українські юридичні особи залишаться в Україні, - сказав Бойцан. - Ми створили нову юридичну особу з російським засновником. Тепер будемо називатися "Скіф". В якій лізі будемо грати? Це вирішиться 7 червня".