УКР РУС

Сетьєн готовий залишити Коутінью в Барселоні – тренер має незвичну умову до бразильця

30 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер "блаугранас" готовий дати другий шанс бразильському вінгеру, який наразі не зумів стати своїм на Камп Ноу.

Філіппе Коутінью може залишитися в Барселоні на сезон 2020/21. Кіке Сетьєн є прихильником гри бразильця та знає про його проблеми з адаптацією в перший сезон у команді. Після повернення вінгера з оренди у Баварії наставник "блаугранас" налаштований поговорити з Коутінью та готовий дати йому ще один шанс, повідомляє Mundo Deportivo.

Коутінью ближчий до повернення в АПЛ – Барселона запропонувала бразильця Челсі

Щоправда, є одна умова. Сетьєн не проти залишити вінгера збірної Бразилії у складі Барселони, але виключно тоді, якщо Філіппе погодиться змінити амплуа. Наставник не бачить Коутінью на позиції вінгера, а хоче використовувати його в ролі центрального атакувального хавбека – щось на кшталт Андреса Іньєсти.

Кілька днів тому тренер Барси підтвердив готовність дати шанс Коутінью: "Я вважаю, що в наступному сезоні він може допомогти команді. Треба з ним поговорити. Філіппе – чудовий футболіст, це гравець, який родом з Барселони", – сказав Сетьєн.

Сезон 2019/20 Коутінью проводить на правах оренди в Баварії, але мюнхенці навряд чи викуплять його за 120 млн євро, передбачені угодою. Його контракт з Барселоною чинний до 30 червня 2023 року.

"Найбільший провал в історії Барселони": Чигринський опинився в неприємній компанії