УКР РУС

Сеск Фабрегас завершив кар'єру – екс-зірка Барселони, Челсі та Арсенала розкрив подальші планиfire

1 липня 2023 Читать на русском

Зірковий півзахисник Сеск Фабрегас вирішив повісити бутси на цвях після 20 років на полі.

Легендарний іспанський футболіст у своїх соцмережах оголосив про завершення кар'єри. 36-річний Сеск Фабрегас в минулому сезоні виступав за італійський Комо.

Фабрегас прогнозує відхід Гвардіоли з Манчестер Сіті – ще один фактор вплине на клуб

"Від чемпіонату світу, чемпіонату Європи з футболу до перемог в Англії та Іспанії та майже всіх європейських трофеїв – це була подорож, яку я ніколи не забуду. Усі ті, хто допомагав мені, мої товариші по команді, тренери, директори, президенти, власники, вболівальники та мій агент. Для всієї моєї родини, від батьків і сестри до дружини та дітей, я ціную ваші поради, наставництво та керівництво. Моїм суперникам, які намагалися мене нокаутувати, дякую за те, що зробили мене сильнішим.

Тож після 20 неймовірних років, сповнених жертовності, відданості та радості, настав час сказати вам спасибі та прощатися з прекрасною грою. Я любив кожну хвилину", – написав півзахисник.

Сеск Фабрегас встиг пограти за Арсенал, Челсі, Барселону та Монако. У складі "канонірів" він дебютував у віці 16 років у 2003 році. За свою кар'єру він провів 738 матчів. Сеск здобув 13 трофеїв на клубному рівні, виступаючи в Іспанії та Англії. Однак найвищі нагороди Фабрегас завоював зі збірною Іспанії, ставши переможцем чемпіонату світу у 2010 та двічі вигравши титул чемпіона Європи у 2008 та 2012 роках.

Іспанець не залишиться без футболу. Сеск Фабрегас розпочне тренерську кар'єру. Він буде працювати з молодіжною командою Комо.

Золоті 90-ті: фаворит Лобановського, грузинський Леоненко, Баварія як тернопільська Нива і ще 27 фото "старої школи"