УКР РУС

Серія А. Калініч забив переможний гол за "Фіорентину", "Аталанта" розгромила "Палермо"

6 грудня 2015 Читать на русском

"Фіорентина" вибралася на друге місце в турнірній таблиці, а екс-форвард "Дніпра" забив десятий м'яч у чемпіонаті Італії.

"Фіорентина" впевнено обіграла "Удінезе" й чи не головна заслуга у перемозі флорентійців полягає у вдалій грі колишнього нападника "Дніпра" Ніколи Калініча. Спершу хорват підкоригував дальній удар Баделя, а потім заробив пенальті - не зміг втриматися не вдарити хорвата по ногах Баду. Третій гол у ворота фріульців залетів від голови капітана "фіалок" Гонсало Родрігеса. У підсумку, підопічні Соузи піднялися на другу позицію - до "Інтера", який йде першим, всього один пункт. 

"Верона" ніяк не може вийти із крутого піке: сьогодні хлопці Дельнері у рідних стінах програли "Емполі". Тоні і компанія продовжують знаходитися на останньому місці (6 очок, 0 перемог), а "Емполі" й без Саррі демонструє хорошу гру та стабільні результати - команда Джампаоло вже у першій десятці.

"Аталанта" потроху стає головним відкриттям нинішнього чемпіонату Італії - завдяки розгромній вікторії над "Палермо" "бергамаскі" вибралися на шосту сходинку, відстаючи від "Ювентуса" всього на один заліковий бал. Що ж до "розо-неро", то підопічні Баллардіні знаходяться на відстані одного очка від зони вильоту. Чекаємо чергової відставки, пане Дзампаріні?

Розв'язка дня відбулася на "Матузі", де "Фрозіноне" на останніх хвилинах двічі пропустив від "К'єво". Вирішальну роль у перемозі "ослів" зіграв вихованець "Мілана" Альберто Палоскі - спершу забив сам, а згодом асистував Меджоріні. Підочні Стеллоне продовжують перебувати у трійці найгірших команд першості, а "К'єво" вже одинадцятий.

Італія. Серія А, 15 тур

"Аталанта" - "Палермо" - 3:0

Голи: Деніс, 18, Черубін, 26, Де Рон, 80.

Вилучення: Мільяччо, 76 ("Аталанта").

"Верона" - "Емполі" - 0:1

Гол: А. Коста, 62.

"Фіорентина" - "Удінезе" - 3:0

Гол: Калініч, 26, Ілічіч, 62 (пен.), Гонсало, 86.

"Фрозіноне" - "К'єво" - 0:2

Гол: Палоскі, 88 (пен.), Меджоріні, 90+3.

Вилучення: Пепе, 90+2 ("К'єво").