УКР РУС

Серія А, 8 тур. Поразка суперника "Дніпра", Калініч не рятує "Фіорентину", екс-"металіст" сприяє розгрому (ВІДЕО)

18 жовтня 2015 Читать на русском

Відбулась більшість матчів 8 туру італійської Серії А.

Найцікавіша гра пройшла на "Сан-Паоло", в якій "Наполі" приймав "Фіорентину". Протистояння завершилось перемогою партенопейців із рахунком 2:1. На 2 м'ячі у виконанні Інсіньє та Ігуаїна фіалки відповіли лише голом екс-"дніпрянина" Калініча.

У зустрічі на "Чітта дель Тріколоре" місцевий "Сассуоло" переграв суперника "Дніпра" в Лізі Європи "Лаціо" із рахунком 2:1 - взяттям воріт від Берарді та Міссіролі римляни протиставили лише гол Андерсона. Відзначимо, що "лаціалі" закінчували матч в меншості.

У Бергамо колишній харків'янин Алехандро Гомес посприяв розгрому "Аталанти" над "Карпі" із рахунком 3:0. Окрім нього, ще забивали Пінілья та Чигаріні.

Справжній трилер розгорнувся на "Луїджі Ферраріс", де "Дженоа" приймала "К'єво". Тут були і жовті картки, і вилучення, і аж 5 голів, переможний з яких забили перед фінальним свистком. Першими відкрили рахунок гості з Верони після прекрасного удару Палоскі на 1-й хвилині. На це "Дженоа" відповіла двома голами від Паволлетті та Гакпе. Згодом трапилось вилучення в "Дженоа" - свою команду підвів Джемаїлі, та гол від Пелліс'є. Однак для "россоблю" перемогу вирвав Тахцидіс. Отже, у підсумку перемога генуезців із рахунком 3:2.

У матчі "Верона" - "Удінезе" розписали мирову, а у складі господарів колишній гравець донецького "Шахтаря" Матузалем відіграв 56 хвилин. Нарешті, в ще одній грі "Фрозіноне" несподівано здолав "Сампдорію".

Італія. Серія А. 8 тур

"Наполі" - "Фіорентина" - 2:1

Голи: Інсіньє, 46, Ігуаїн, 75 - Калініч, 73

"Сассуоло" - "Лаціо" - 2:1

Голи: Берарді, 10 (пенальті), Міссіролі, 60 - Андерсон, 67

Вилучення: Катальді, 90+3 ("Лаціо", друга жовта)

"Аталанта" - "Карпі" - 3:0

Голи: Пінілья, 7, Гомес, 43, Чигаріні, 63 (пенальті)

"Дженоа" - "К’єво" - 3:2

Голи: Паволетті, 13, Гакпе, 17, Тахцидіс, 90+3 - Палоскі, 1, Пелліс'є, 77

Вилучення: Джемаїлі, 54 ("Дженоа", друга жовта)

"Фрозіноне" - "Сампдорія" - 2:0

Голи: Паганіні, 54, Діонізі, 55

"Верона" - "Удінезе" - 1:1

Голи: Пацціні, 41 (пенальті) - Теро, 84