УКР РУС

Серія А, 7 тур: "Інтер" врятувався у Генуї, "Рома" вже в зоні Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

4 жовтня 2015 Читать на русском

"Інтер" у Генуї вирвав нічию проти "Сампдорії", "Рома" у Палермо впевнено розібралася з місцевим однойменним клубом, а "Удінезе" розійшовся миром у домашньому матчі з "Дженоа".

Завдяки перемозі у Палермо "Рома" довела свій актив до 14 залікових балів. Це дозволяє римлянам зайняти третій рядок турнірної таблиці. У "Палермо" залишається 7 очок після 7 турів і команда розміщується на 12 місці.

Римські "вовки" можна сказати зробили гру за перших півгодини. Спочатку П'яніч та Флореці забили по м'ячу й асистували один одному, а згодом Жервінью зробив рахунок розгромним. Єдиний гол господарів записав на свій рахунок Альберто Джилардіно, якому знадобилося 13 хвилин, щоб відзначитися.

"Інтер" продовжує лихоманити без Йоветіча. Команда Манчіні зуміла лише врятуватися у грі проти "Сампдорії". Тепер в активі "нерадзурі" 16 очок і вони ризикують втратити лідерство у випадку перемоги "Фіорентини". "Сампа" здобуває 11-й заліковий бал і залишається в середині турнірної таблиці.

Екс-гравець "Шахтаря" Фернанду вийшов у стартовому складі генуазців. Провів на полі 87 хвилин і "відзначився" лише жовтою карткою.

Італія. Серія А, 7 тур

Палермо, Стадіон "Ренцо Барбера"

"Палермо" - "Рома" - 2:4  ВІДЕО

Голи: Джилардіно, 58, Гонсалес Дж., 90+1 - П'яніч, 2, Флоренці, 14, Жервінью, 28, 90+2

Генуя, Стадіон "Луїджі Ферраріс"

"Сампдорія" - "Інтер" - 1:1

Голи: Мурієль, 51 - Перішіч, 75

Удіне, Стадіон "Фріулі"

"Удінезе" - "Дженоа" - 1:1

Голи: Ді Натале, 47 - Перотті, 75 (пенальті)