УКР РУС

Серія А, 35 тур: Стрініч асистує - "Наполі" лише вириває нічию в банкрута

10 травня 2015 Читать на русском

Екс-захисник "Дніпра" допоміг команді Бенітеса уникнути поразки на "Енніо Тардіні". В іншому матчі "Фіорентина" з боями вивозить 3 очки у тосканському дербі.

"Наполі" поміж півфінальними матчами ЛЄ з "Дніпром" вирушив у гості до "Парми" - команди, якої фактично вже не існує через повне банкрутство. Тим не менше неаполітанці змушені були двічі відіграватись після голів Палладіно та Хоркери. Якщо у першому таймі більше шансів було в команди Донадоні, то після перерви Бенітес випустив у бій Кальєхона, Ігуаїна та Лопеса, і моменти біля воріт господарів посипались. Міранте тривалий час парирував усе - Гамшік, Кальєхон, Габ'ядіні та Ігуаїн залишились ні з чим. А ось Мертенс після проходу Стрініча зліва, зрештою, прошив голкіпера пармезанців. 

Втім нічия - сумний результат для Неаполя. "Наполі" відстає від "Роми" на 4 бали, від "Лаціо", в якого матч у запасі, - на 3. Відтак Ліга чемпіонів знову віддаляється від хлопців Бенітеса і змушує віддавати всі сили у четверговому матчі Ліги Європи з дніпрянами.

"Парма" - "Наполі" - 2:2 (2:1)

Голи: Палладіно, 9, Хоркера, 33 - Габ'ядіні, 28, Мертенс, 72

В іншому, доволі принциповому, матчі "фіалки" здобули другу поспіль перемогу з трьома забитими голами, а Йосіп Ілічіч забив за цей тижневий період аж 4 голи. Команда Монтелли піднялась на 5-й рядок.

"Емполі" - "Фіорентина" - 2:3 (1:1)

Голи: Сапонара, 28, Мчедлідзе, 77 - Ілічіч, 4, 68, Салах, 58