УКР РУС

Серія А, 32 тур: "Торіно" виграє в "Юве" вперше за 20 років, "Лаціо" втрачає шанс

26 квітня 2015 Читать на русском

Туринське дербі - сенсаційно за "биками", "Лаціо" не перемагає "К'єво", а "Парма" продовжує мріяти.

Ідеальним штрафним ударом Андреа Пірло відкрив рахунок на туринському "Олімпіко". Міг 35-річний півзахисник "Юве" і "завершити" матч майже ідентичним пострілом, але м'яч лише поцілував стійку. А перед перервою "Торо" покарав суперника за розслабленість у захисті: Квальярелла навісив, а Дарміан розібрався з усіма, мов на велосипеді. У другому є таймі команда Вентури оформила перемоги. Усе та ж солодка парочка Дарміан-Квальярелла розіграла комбінацію у воротарському Буффона, і екс-форварда "Ювентуса" забив вирішальний гол, про який мріяв напередодні дербі Турина.

Зменшити гігантський відрив від лідера і відірватись від третьої "Роми" міг "Лаціо". Однак "летючі віслюки" проявили волю і зрівняли рахунок. Вирвати перемогу "орли" Піолі не зуміли, тож перевага над "вовками" Гарсії становить лише 1 бал.

"Парма" після повного і остаточного банкрутства грає на гроші, які виділили інші клуби. Ця благодійність так надихнула команду Донадоні, що з останніх 6 матчів вона програла лише раз, а нині оформила третю перемогу. Тепер у пармезанців 16 очки, бо 7 відібрала федерація за борги. Математичні шанси наздогнати 17-у "Аталанту" ще є. З інших матчів відзначимо прорив "Дженоа" на 7-й рядок і дубль 37-річного Луки Тоні, на рахунку якого вже 17 голів, що лише на 1 менше, ніж у найкращого снайпера італійського сезону Тевеса.

"Торіно" - "Ювентус" - 2:1 (1:1)

Голи: Дарміан, 45, Квальярелла, 57 - Пірло, 35

"Лаціо" - "К'єво" - 1:1 (1:0)

Голи: Клозе, 45+1 - Палоскі, 75

"Парма" - "Палермо" - (1:0)

Голи: Ночеріно, 22 (пен.)

"Дженоа" - "Чезена" - 3:1 (2:0)

Голи: Бертолаччі, 38, Перотті, 45+3 (пен.), Паволетті, 53 - Карбонеро, 69

Вилучення: не було - Зе Едуардо, 90+2

"Верона" - "Сассуоло" - 3:2 (1:1)

Голи: Хуаніто Гомес, 31, Тоні, 61, 71 - Морас, 35 (авт.), Флоро Флорес, 89

Вилучення: Рафаель, 18 - не було