УКР РУС

Серія А, 31 тур: Тоні виривається вгору, "орли" феєрять у Римі, "Фіорентина" без шансів. ВІДЕО

30 березня 2014 Читать на русском

Вольова перемога "Лаціо" над "Пармою" з безліччю голів, третя сходинка в топі снайперів Луки Тоні та сумне видовище в Генуї - підсумок денних матчів неділі Серії А.

У Вероні нарешті свято! В останні 5-ти зустрічах "жовто-сині" 4 рази програли і взяли ще одне очок. Більше того, гол Марко Донаделя на 35-ій перервав серію без голів на 530-ій хвилині (!) Лука Тоні під завісу матчу кинув ще 2 м'ячі і опинився на третьому місці в класифікації бомбардирів поточного італійського сезону. Кумедно виглядав перший гол Луки, коли Ітурбе та Тоні з центра поля вибігали на одного воротаря, і юний талант Хуан Ітурбе не поскупився на пас для капітана "Верони". Команда Мандорліні завершує сумний березень на мажорній ноті, повертаючись у першу десятку.

Єдиний матч 31 раунду без голів зіграли "Сампа" і "Фіоре". Зібраний і обережний матч мав справедливий підсумок. "Фіалки", розчаровані поразкою від "Мілана", втратили надію на щось більше, аніж Ліга Європи. "Торіно" знову на переможній стезі - навіть без дискваліфікованих Іммобіле та Моретті. "Кальярі" як виразно домашня команда спромігся лише на гол престижу.

Матч туру (за видовищністю і драматизмом) зіграли у Римі. "Парма" дуже не хотіла програвати другий матч поспіль, адже перед тим було 17 матчів без поразки. Луліч рахунок відкрив, Клозе вивів уперед в другому таймі, але парамезанці знову відігрались. На допомогу Рейї прийшов Антоніо Кандрева. "Лаціо" у гонці за єврокубки - до шостої "Парми" лише 2 очки. Однак конкуренцію за позицію гаряченька: там ще й "Аталанта", "Торіно", "Мілан"  і "Верона" потроху підбираються.

"Торіно" - "Кальярі" - 2:1 (1:0)

Голи: Ель-Каддурі, 45, Черчі, 71 - Нене, 77

"Лаціо" - "Парма" - 3:2 (1:1)

Голи: Луліч, 15, Клозе, 67, Кандрева, 90+2 - Біабіані, 27, Кассано, 81

"Сампдорія" - "Фіорентина" - 0:0

"Верона" - Дженоа" - 3:0 (1:0)

Голи: Донадель, 35, Тоні, 88, 90+3

Вилучення: Альбертацці, 45